Hudea, din nou CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ!

La 16 ani, medieșeanca Alexandra Hudea are weekendul și titlul național. Astăzi, s-a întors în Sala „Ioan Soter“ din cadrul Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu“ din București pentru finalele Campionatelor Naționale indoor rezervate cadeților (U18).

foto: facebook/Alexandra Hudea

Azi, în prima zi a întrecerilor, medieșeanca a luat startul în proba de 1500 metri plat. Mare favorită, Alexandra Hudea a făcut o cursă mai bună decât săptămâna trecută, când a terminat pe 2 în finala la juniori, în 4:32,88 minute. De această dată a scos 4:28.95 minute, un timp mai bun cu peste 25 de secunde! față de următoarea clasată, devenind CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ la cadete.

Singurul sibian prezent la întrecerile de la finalul acestei săptămâni a fost George Adrian Anti (14 ani), de la CSȘ Șoimii Sibiu. Acesta a intrat în finala probei de aruncarea greutății. A terminat pe locul 5 din 9 finaliști, cu o aruncare de 13,58 metri, mult mai bună decât cea cu care s-a calificat (14,22 m)

Mâine, în cea de-a doua zi a finalelor Campionatelor Naționale indoor rezervate cadeților, la 3000 de metri, vom avea la start nu mai puțin de 3 medieșence din 7 atlete! Alături de Alexandra Hudea, s-au mai calificat Mara Cătălina Ibășfălean (13 ani) și Denisa Câmpean (14 ani), toate de la CSȘ Mediaș.

Tot mâine, cu numărul de concurs 7898, Ciprian Bogdan Varga (14 ani), de la CSș Mediaș, va intra în finala de 3000 metri plat masculin.

foto: facebook/Alexandra Hudea

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*