Hub logistic IMPORTANT: „A mai fost luat în calcul şi Braşovul, dar am mers pe Sibiu”

Construcţia de noi tronsoane de autostradă şi planul pentru alte viitoare noi loturi în proximitate atrage şi investiţii din partea companiilor de logistică. Acestea vor acum să vadă drumurile gata sau măcar în construcţie, înainte să investească.

Sursă foto: Mesagerul de Sibiu

Gebrüder Weiss România, unul dintre principalii jucători ai pieţei locale de transport şi soluţii logistice, anunţă finalizarea investiţiei în extinderea hubului logistic din Sibiu, informează Ziarul Financiar.

Acest proiect a necesitat fonduri de 3,4 milioane de euro, noua suprafaţă adăugată fiind deja integrată în operaţiunile companiei.

„Anul trecut când am finalizat extinderea, am mărit şi suprafaţa de teren pe care o deţinem acolo printr-o achiziţie a unui teren alăturat. Suprafaţa actuală de teren este de 40.000 mp şi ne permitem să dezvoltăm mult peste 10.000 mp de logistică. Totul depinde de clienţi. Avem clienţi care au venit în Sibiu datorită infrastructurii şi timpului de tranzit la nivel naţional, dar depinde de specificul clientului. Iniţial când s-a luat decizia investiţiei, a mai fost luat în calcul şi Braşovul dar am mers pe Sibiu pentru că aici suntem lângă autostradă. Tocmai s-a deschis şi un nou tronson care este la 20 de metri de noi plus că va urma Sibiu-Braşov“, a spus Bogdan Feraru, Area Manager Central Romania pentru Gebruder Weiss Romania, în cadrul emisiunii ZF Logistica Businessului, un proiect ZF&Element Industrial.

Suma alocată a fost direcţionată în extinderea depozitului logistic cu 2.250 mp şi dotarea acestuia cu echipamentele necesare.

„Odată cu noua extindere, hub-ul nostru din Sibiu ajunge la o suprafaţă de 6.500 mp, locaţia fiind 100% în proprietatea companiei. Aceasta nouă investiţie ne va permite să deservim mai bine nevoile clienţilor actuali şi vom putea da curs şi noilor solicitări din partea celor potenţiali“, a mai spus Bogdan Feraru.

Continuarea AICI:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*