Hoțul care a dat lovitura într-o casă din Moșna a ajuns după gratii

Ieri, 28 septembrie, bărbatul din Brateiu reținut pentru 24 de ore a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș și ulterior, Judecătoriei Mediaș care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.  

 

Știrea inițială:

 

Un bărbat din Brateiu a fost reținut de polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Mediaș, fiind bănuit de furt calificat, mai exact de furtul a 5.000 de euro dintr-o locuință din Moșna.

La nivelul Secției nr. 2 Poliție Rurală Mediaș se afla în lucru sesizarea unui bărbat din Moșna cu privire la furtul sumei de 5.000 euro, faptă care s-ar fi comis la data de 25 septembrie a.c., în intervalul orar 16:00 – 18:00, când persoane necunoscute ar fi pătruns în imobil. În cadrul cercetărilor specifice desfășurate, la data de 27 septembrie a.c., polițiștii au identificat un bărbat din Brateiu, în vârstă de 36 de ani, bănuit de săvârșirea acestei fapte.

Totodată, s-a reușit recuperarea sumei de 1.700 de euro și 702 lei, pe care bărbatul o avea asupra sa la momentul depistării.

În urma probatoriului administrat și audierii bărbatului, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, pentru furt calificat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*