Hotelurile de tip boutique, noua atracție pe litoral. Care sunt avantajele

Hotelurile de tip boutique, care au număr mic de camere, sunt vedete în acest an pe litoral.

Mulţi le preferă pentru că oferă intimitate. Iar într-un loc unde sunt mai puţini oameni – spun ei – sunt şi mai feriţi de boală. Această siguranţă costă însă şi 350 de euro, pe noapte.

În Mamaia – Nord, printre blocuri, găsim o vilă ruptă de realitatea zgomotoasă. Prin arhiectura locului şi atenţia la detalii, proprietarii şi-au dorit să îi ducă pe turişti cu gândul la Grecia, Spania sau Italia. În fata hotelului de tip boutique se afla o piscină în care accesul este limitat la 40 de oameni.

Turista“Mii se pare că suntem aici într-un mic paradis. E totul cumva că în Italia, aşa mă gândesc eu când vin aici. Şi stă totul în detalii, de la plantele astea foarte bine îngrijite de Mihai, până la psicina, până la mâncare.”

Aici, liniştea şi relaxarea sunt regulile casei. Câteva camere, un stil deosebit, departe de aglomeraţie – este un nou concept bazat pe intimidate. Preţurile pentru o astfel de cazare pornesc de la 100 de euro pe noapte.

Din Mamaia Nord ajungem în Centrul vechi al oraşului Constanța. O casă veche de peste 100 de ani a fost renovată complet şi s-a transformat într-un hotel primitor.

Preţurile sunt mai ridicate că într-o unitate de cazare obişnuită, dar veţi fi cazaţi în camere personalizate.

Turista“E prima dată când am ales o astfel de cazare, având în vedere momentul acesta puţin delicat cu deplasarea, avem şi 2 copii, ne-am gândit că ar fi cazul să încercăm ceva mai restrâns şi a fost exact ce ne-a trebuit “

Astfel de hoteluri au apărut şi în sudul litoralului.

De pildă, o construcţie situată pe fâşia dintre cele două Eforii s-a transformat într-un boutique hotel de 12 apartamente, toate cu vedere la malul mării. Aici, un turist plăteşte şi 350 de euro pentru o singură noapte.

Sursă: Știrile PRO TV

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*