Halucinant! Un influencer și-a lăsat bebelușul să moară de foame! Îl „hrănea” doar cu „lumina soarelui”

Un bărbat care promovează un stil de viață vegan și raw pe rețelele de socializare și-a lăsat bebelușul în vârstă de o lună să moară de foame. L-a hrănit doar cu „lumina soarelui”.

Foto: Maxim Lyutyi / Facebook

Influencerul rus Maxim Lyutyi, în vârstă de 44 de ani, riscă 8 ani de închisoare. Bărbatul și-a împiedicat soția să îl alăpteze pe micuțul Kosmos. Potrivit apropiaților săi, însă, el era primul care își încălca regulile și consuma carne în secret, scrie Monitorul de Cluj.

Adepții săi îl cunosc mai ales pentru marea atenție acordată lumii „verzi”, care de-a lungul anilor l-au determinat să adopte un stil de viață din ce în ce mai sensibil față de planetă.

O filozofie în care credea atât de mult încât chiar i-a impus-o fiului său nou-născut. Convins că se poate hrăni doar cu energie solară, l-a lăsat să moară pe micul Kosmos, în vârstă de doar 30 de zile.

Maxim Lyutyi a ajuns acum cătușe. Bărbatul a recunoscut că și-a împiedicat soția să alăpteze copilul și practic i-a provocat moartea din cauza malnutriției, scrie The Sun.

Evenimentele s-au petrecut în martie anul trecut, dar abia în ultimele zile Lyutyi a decis să-și asume vina în timpul procesului împotriva sa.

Era 8 martie 2023, când Lyutyi și soția lui, Oxana Mironova, 34 de ani, au ajuns la spital  pentru că fiul lor „părea obosit”. Nici nu a ajuns la clinică pentru că a murit pe drum. Cântărea doar 1,3 kilograme.

În timpul procesului, bărbatul a încercat să dea vina pe soția sa, care a fost și ea arestată. Influencerul e descris drept un „fanatic” al alimentației vegane, dar în realitate ar fi consumat carne pe ascuns.

Închis într-o închisoare din Rusia, riscă o pedeapsă de 8 ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*