Greu de mobilizat 2! FC Hermannstadt – Poli Iași 0-1 (0-0)

În „vacanță“ după îndeplinirea obiectivului (salvarea de la retrogradare), dar și cu jucători și, se zice, chiar membri ai staff-ului cu bagajele la ușă, FC Hermannstadt a complicat și mai tare lupta în subsolul clasamentului. Azi, a cedat toate punctele Politehnicii Iași, 0-1 (0-0) pe Municipalul sibian, într-un meci din cadrul penultimei etape a Superligii din acest sezon. A fost a 2-a înfrângere consecutivă, după 0-1 la Galați, cu Oțelul. Dincolo de eșecuri, două jocuri în care elevii lui Marius Măldărășanu nu au mai pus osul ca altădată, ambele în urma acelui 2-0 pe Municipal, cu Petrolul, când sibienii și-au securizat poziția pentru ediția viitoare a Superligii.

foto: captura video

În fața a cca 3.000 de spectatori veniți la ultimul meci pe teren propriu al favoriților, elevii lui Marius Măldărășanu au plimbat mai mult mingea, însă fără prea mult nerv. Cu grave probleme în defensivă, Poli a scăpat în câteva rânduri grație prestației lui Silviu Lung jr. Mai mult, pe final, a dat lovitura prin tunisianul Adel Bettaieb (74), care a înscris cu un șut din careu.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt a rămas pe locul 9 (3 în play-out), cu 31 de puncte. În ultima etapă, va întâlni FCU Craiova 1948, în deplasare, duminică 12 mai, de la ora 21,30.

CLASAMENT

sursa: flashscore.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*