Gheorghe Huja, în dialog cu reprezentanții firmei Euchner

Primarul orașului Cisnădie,  Gheorghe Huja, s-a întîlnit astăzi cu reprezentanții firmei Euchner din Germania și Cisnădie.

foto: Primăria orașului Cisnădie

„Firma Euchner, un pilon esențial al economiei noastre locale, exprimă dorința de a-și extinde prezența și activitatea în orașul nostru. În calitate de primar al orașului Cisnădie, doresc să subliniez susținerea noastră fermă pentru astfel de inițiative de creștere și dezvoltare economică.

Este un moment de mândrie să vedem că afacerile din comunitatea noastră își propun să evolueze și să contribuie la prosperitatea orașului nostru. În acest sens, dorim să asigurăm toți investitorii că orașul nostru este mereu deschis și dispus să sprijine antreprenorii și inițiativele lor de extindere.

În calitate de primar, mă angajez să facilitez dialogul și colaborarea între autoritățile locale și sectorul privat, pentru a crea un mediu propice investițiilor. Ne dorim să atragem noi investitori și să consolidăm economia locală pentru a asigura locuri de muncă cisnădienilor”, a declarat Gheorghe Huja, Primarul orașului Cisnădie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*