Gest INUMAN: un sibian a abandonat 10 cățeluși lângă un magazin sătesc dintr-o localitate din județul Brașov

Gestul inuman al unui sibian care înainte de Anul Nou a abandonat 10 cățeluși lângă un magazin sătesc din comuna Șona, județul Brașov, a stârnit un  val de indignare pe rețelele de socializare. Capturi video cu mașina și cu cei doi ocupanți ai ei circulă pe grupurile de profil de pe facebook, iar internauții cer ajutorul Poliției pentru depistarea și pedepsirea oamenilor lipsiți de conștiință.

Foto: profil public facebook

Cu puțin înainte de Anul Nou un sibian a considerat de cuviință să se descotorosească de 10 suflete mici și neajutorate într-un sat din județul Brașov. A lăsat cei 10 cățeluși mici lângă un magazin sătesc din localitatea Șona și și-a văzut de drum. Doar că întreaga scenă a fost filmată, iar acum imagini cu autorul odiosului gest și cu însoțitoarea acestuia, precum și cu mașina înmatriculată în Sibiu, în care se aflau cei doi circulă pe rețelele de socializare. Internauți cer sprijinul polițiștilor pentru identificarea și sancționarea vinovaților.

Foto: profil public facebook

”Dacia Duster blue cu număr de Sibiu, au abandonat în data de 29 decembrie ora 16.45 la magazinul sătesc din Șona, Jud Brașov, 10 cățeluși mici care au fost găsiți dimineața zilei de 30 decembrie, flămânzi, după o noapte de stat în frig….”. este mesajul care însoțește imaginile care circulă pe grupurile pentru protecția animalelor de pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*