Gătește în stil (de) Dragobete! (VIDEO)

Muzeul ASTRA marchează ziua de dragobete, care se sărbătorește în 24 februarie. Astfel, cei de la Muzeul ASTRA au creat un șorț personalizat cu o inimă roșie, un motiv reliefat de pe un cojoc tradițional femeiesc din zona județului Bihor, localitatea Drăgănești.

Șorțurile pot fi găsite în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 9 și 17, în galerile de Artă Populară de la intrarea principală în muzeu.

„Se spune că ,,dragostea trece prin stomac”. O fi – nu o fi, vă lăsăm pe voi să hotărâți asta. Noi vă putem ajuta, însă să gătiți într-un stil special. În stil de Dragobete! Da, ați auzit bine – puteți pregăti o cină romantică sau chiar niște merinde pentru un picnic tradițional & sănătos într-o ținută deosebită. Este vorba despre un șorț personalizat cu o inimă roșie, un motiv reliefat de pe un cojoc tradițional femeiesc din zona județului Bihor, localitatea Drăgănești

Puteți găsi șorțurile lui Dragobete, de luni până duminică, între orele 9 și 17, în Galeriile de Artă Populară, la intrarea principală în Muzeul ASTRA (peste drum de front-desk)

Iubește și gătește în stil tradițional, de Dragobete (și nu numai)!” au scris cei de la Muzeul ASTRA pe pagina de Facebook a instituției.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*