Gata vacanța. „Toamna Studențească” revine în Piața Mare în 2 octombrie

Pe 2 octombrie, la ora 14.00, studenții anului I ai Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și cei ai Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” se vor aduna în Piața Mare a Sibiului pentru a participa la momentul festiv care le este dedicat – deschiderea anului universitar.

Foto: Arhiva Mesagerul de Sibiu

„Toamna Studențească” este primul eveniment din Săptămâna de Orientare, un program dezvoltat special pentru cei mai tineri studenți ai ULBS, care vor intra astfel pentru prima oară în contact cu mediul academic sibian.

„Fie că este vorba despre întâlnirile pregătite de facultăți, întâlniri cu principalii parteneri ai ULBS, cu structurile suport (Biroul Erasmus, SmartHub, Biblioteca Universitară, D-School etc.), despre vizite la muzee, proiecții de film, sau competiții sportive, programul pregătit de universitate are ca scop familiarizarea studenților de anul I cu tot ceea ce definește cultura organizațională, dar și cu oportunitățile de petrecere a timpului liber în orașul Sibiu, într-un mod cât mai plăcut.

Îi așteptăm așadar pe studenții anului I cu mult entuziasm, în Piața Mare! Dar fiindcă nu putem promite soare, vom anunța din timp schimbarea locului de desfășurare, în cazul în care vremea va fi nefavorabilă” au transmis reprezentanții Universității „Lucian Blaga”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*