Gala Tineretului Sibian marți, 12 decembrie, începând cu ora 17

Marți, 12 decembrie, începând cu ora 17, la Teatrul pentru Copii și Tineret Gong, se vor afla câștigătorii din acest an, din domeniile tineret și voluntariat, din județul Sibiu. Gala Tineretului Sibian este organizată de Asociaţia Internaţională de Tineret Become alături de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, în cadrul Agendei de Tineret 2023.

Evenimentul aduce laolaltă organizații neguvernamentale de tineret, voluntari și instituții pentru a sărbători împreună proiectele și persoane implicate în viața asociativă sibiană, de-a lungul anului 2023.

Anul acesta 10 organizații și instituții au nominalizat proiecte și voluntari în cadrul Galei Tineretului Sibian, printre care Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, Arca lui Goga/ Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu, Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, dar și școli din Rășinari și asociații din Sibiu, Hârtibaciu și Slimnic.

Vor fi oferite premii la 9 categorii precum cel mai bun proiect de/pentru tineret, cea mai activă organizație de/pentru tineret sau cel mai bun proiect de/pentru tineret extrașcolar, și pentru cel mai activ voluntar implicat în proiecte de/pentru tineret și cel mai bun coordonator de voluntari. Organizatorii au pregătit și câteva premii speciale, pentru organizații cu rezultate deosebite în anul care se încheie și pentru cei mai dedicați voluntari din centrele de tineret din Sibiu și Rășinari.

De asemenea, din cadrul evenimentului nu vor lipsi momentele artistice susținute de Radu Nechifor, Marius Tuță și Anca Mărginean.

Intrarea la eveniment este liberă.

Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Sibiu în cadrul Agendei de Tineret 2023 prin Școala de Arte și Meserii Ilie Micu Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*