Fuga din carantină l-a costat 1.000 de lei

Un bărbat de 32 de ani din Moșna a fost prins de politiștii medieșeni după ce a fugit din carantină. Bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei.

60 de polițiști sibieni au fost angrenați ieri în acțiunile de prevenire și combatere a răspândirii COVID – 19. Au fost verificate 1.230 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina. De asemenea și au fost verificate 32 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, din care 10 sancțiuni contravenționale cu avertisment pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii sanitare.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Sunt zilnic desfășurate acțiini de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea regulilor impuse referitoare cu precădere la interdicțiile de circulație, portul măștii de protecție sanitară, programul de funcționare a operatorilor economici, precum și utilizarea certificatelor de vaccinare.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*