FOTO: Zeci de seniori încheie o nouă grupă a „Dansului care nu are vârstă”

Clubul sportiv Fantasy Dance și-a deschis porțile către o experiență de neuitat pentru persoanele cu vârsta de peste 50 de ani, oferind cursuri gratuite de dans în cadrul proiectului intitulat „Dansul nu are vârstă”. Inițiativa este susținută de Primăria Sibiu prin Agenda Comunității și de Tineret de anul acesta.

FOTO: Fantasy Dance

Cursurile, desfășurate de dansatori profesioniști din cadrul clubului, se adresează celor care sunt în căutarea unui hobby plăcut sau a unei activități sociale de petrecere a timpului liber. Programate să aibă loc între lunile iulie și decembrie, cursurile de dans pentru seniori oferă oportunitatea perfectă de a descoperi frumusețea dansului și de a socializa într-un mediu prietenos și relaxant.

Sub îndrumarea atentă a instructorilor experimentați, participanții învață în fiecare an pașii eleganți ai valsului lent, tango european și argentinian, vals vienez, rock’n’roll, salsa, bachata sau cha-cha-cha. Proiectul „Dansul nu are vârstă” urmărește să evidențieze că pasiunea pentru dans poate fi explorată și învățată la orice vârstă.

Anul acesta, cursurile au avut loc săptămânal, în fiecare marți, între orele 10:30 – 11:30, în sala Aerobic a RActiv Sports Center, Bulevardul Victoriei nr. 42. Cursanții proiectului „Dansul nu are vârstă” vor prezenta celor dragi toate mișcările învățate în timpul cursurilor în cadrul unei serbări, ce va avea loc în apropierea sărbătorilor de iarnă.

Pentru cei interesați de acest proiect, informații suplimentare pot fi obținute prin contactarea clubului la numărul de telefon 0744.473.255.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*