FOTO: Weekend altfel pentru tinerii din 5 centre rezidențiale de plasament

Tinerii din cinci centre rezidentiale de plasament din structura DGASPC Sibiu au experimentat un „weekend altfel”, într-un cadru absolut fermecător, la Cisnădioara, într- o locație amplasată la baza cetății.
FOTO: DGASPC Sibiu
Casa de Cultură a Studenților Sibiu în parteneriat cu DGASPC Sibiu au demarat seria taberelor de weekend destinate copiilor din sistemul de protecție specială.
Într-un decor de vis, sub soarele generos și cerul senin, acești tineri au trăit clipe de bucurie și aventură cu adevărat memorabile.
Au explorat Cetatea Medievală Cisnădioara, unde au participat la „ateliere medievale,” învățând tainele fierăritului și ale tragerii cu arcul, asemeni unor cavaleri și arcași adevărați. Apoi, au pășit în lumea fermecată a Hobbiților, într-o plimbare magică prin peisajul de basm.
Pe lângă aventurile pline de adrenalină, tinerii au beneficiat și de ateliere de dezvoltare personală, susținute de psihologi și un avocat, care sa-i ajute la dezvoltarea stimei de sine, fiind consiliați cu privire la delicvența juvenilă.
Tinerii participanți s-au arătat entuziasmați și bucuroși vis a vis de experiența frumoasă și inedită, trăită în acest weekend.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*