Foto – Video. Spectacolul „Acasă-i România!”, aplaudat la scenă deschisă de sibieni

Zeci de elevi ai Școlii Populare de Arte și Meserii „Ilie Micu” au fost răsplătiți cu aplauze miercuri după-amiază, pentru spectacolul „Acasă-i România!”, care a avut loc în Sala Festivă, Corpul A al Bibliotecii Județene ASTRA.

Video: Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu”

Pe scenă au urcat elevi talentați din tot județul, care studiază la Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu” din Sibiu.

Foto: Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu”

Publicul s-a bucurat atât de muzică ușoară, cât și populară. Protagoniști au fost elevii claselor de canto muzică populară, muzică ușoară, instrumente de suflat și fluiere, ale profesorilor Mariana Anghel, Luminița Dejan, Cosmin Verde, Adrian Grecu, Ioan Răulea și Cosmin Diaconescu.

Profesoara Mariana Anghel și managerul Școlii Populare de Arte și Meserii „Ilie Micu” din Sibiu, Alina Pinca, vor continua să încânte publicul în 1 Decembrie, în spectacolul extraordinar „Noi suntem români!”, de la Sala Transilvania, organizat de către Consiliul Judeţean Sibiu și Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul – Junii” Sibiu.

Foto: Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu”

„Vă invit să ne fiți alături la Sala Transilvania la 1 Decembrie, pentru că vă așteaptă surprize noi. Nu pot să dezvălui încă despre ce este vorba, dar vă invit împreună cu colega mea de la Școala Populară de Arte, artista Mariana Anghel, să ne fiți alături în cadrul acestui mega spectacol, organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Cindrelul – Junii Sibiului”. Îți mulțumim Silvia Macrea pentru că ne oferi cu atâta dăruire aceste spectacole de elită. De asemenea, mulțumim și Consiliului Județean Sibiu pentru sprijin. Cu ocazia zilei de 1 Decembrie aș dori să le urez românilor de pretutindeni, un sincer și călduros La mulți ani! Să nu uităm că acasă-i România!”, a declarat managerul Școlii Populare de Arte și Meserii „Ilie Micu” din Sibiu, Alina Pinca.

Foto: Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu”

După spectacolul de Ziua Națională, elevii Școlii Populare de Arte și Meserii „Ilie Micu” vor susține mai multe spectacole de colinde în municipiul Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*