Foto-Video. S-a deschis refugiul Scara din Munții Făgăraș

Asociația Montană Carpați a reușit finalizarea lcrărilor la Refugiul Scara din creasta munților Făgăraș.

 

Foto: Facebook Asociația Montană Carpați

Noul refugiu este amplasat în Șaua Scării, la o altitudine de 2146 de metri, aproape de Vârful Negoiu și a Custurii Sărății, unul dintre cele mai dificile sectoare de traseu din Munții Făgăraș.

Foto: Facebook Asociația Montană Carpați

Noul refugiu este un proiect al Asociației Montane carpați la care s-a muncit peste doi ani cu sprijinul voluntar al unor profesioniști, iubitori ai muntelui. Mai trebuie spus că toate componentele refugiului au fost urcate în creastă cu ajutorul unui elicopter și au fost asamblate la fața locului.

„Am deschis refugiul Scara din Munții Făgăraș! Sperăm să-ți fie de folos montaniardule obosit, înfrigurat, prins de ploaie sau de vânt, să te ajute să-ți continui cu bine drumul!

După o lună de lucrări în creastă și colaborarea a zeci de voluntari și parteneri, le mulțumim tuturor pentru sprijin! Ne bucurăm că Scara ne-a unit forțele, ca să-l putem da comunității!

Te invităm să ne fii alături și de-acum încolo! Începem mentenanța, așa că dacă treci pe acolo și îți pare că ar trebui să intervenim undeva anume, scrie-ne un mesaj cu detalii” au transmis reprezentanții Asociației.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*