FOTO VIDEO O nouă zi de proteste la Sibiu. Protestatarii, întâmpinați cu urale și fufuzele de câțiva sibieni

Protestele agricultorilor și transporatorilor au continuat și astăzi la Sibiu. În unele zone din Sibiu, coloanele de tiruri și tractoare au fost întâmpinate cu urale și vuvuzele de către sibieni entuziasmați. Maâine este ultima zi pentru care protestatarii mai au autorizație.

Agricultorii și transportatatorii nu renunță la prosteste, iar mulți sibieni par să li se alăture și să îi susțină.
Și astăzi coloanele de utilaje, tractoare, tiruri și autoturisme s-au plimbar pe străzile din municipiu cu viteză redusă. Mâine este ultima zi pentru care protestatarii, mai au, deocamdată, autorizație pentru protest.
Conform vizului eliberat de comisia primăriei, protestul se desfășoară în perioada 17-21 ianuarie, între orele 12.00-20.00, pe traseul intrarea dinspre Șura Mică – str. Salzburg – Șos. Alba Iulia – str. Maramureșului – str. Cristian – str. Avrig – str. Argeșului – str. Gheorghe Dima – str. Rahovei – Bulevardul Vasile Milea – Piața Unirii – str. Andrei Șaguna – Șos. Alba Iulia – str. Malului – str. Râului – str. Autogării – Șos. Alba Iulia – zona Aeroport (punct defluire pentru participanții din zona Cristian, Orlat, Gura Râului) – Șos. Alba Iulia – Calea Turnișorului – str. Reconstrucției (punct de defluire pentru participanții din zona Mediaș , Șura Mare, Slimnic, Șeica) –Calea Șurii Mici – ieșirea din Municipiul Sibiu spre Șura Mică.

„Pe străzile cu două benzi pe sens, deplasarea participanților se va face doar pe prima bandă și cu respectarea regulilor de circulație și a indicațiilor reprezentanților Poliției și Jandarmeriei, prezenți în teren. Acțiunea se va desfășura fără blocarea circulației rutiere și a căilor de acces.

Nu se aprobă staționarea participanților pe traseul de deplasare” se arată în avizul eliberat de Primăria Sibiu.

Foto/video: Mesagerul de Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*