Foto – Video Investiție de peste 1.200.000 de lei la Spitalul CF Sibiu

Spitalul General Căi Ferate din Sibiu, are, începând de astăzi, o secție medicală nou renovată și dotată la cele mai înalte standarde.

Foto: Mesagerul de Sibiu

Investiția de modernizare a vechii secții Medicală a spitalului a început în luna ianuarie a acestui an.

Foto: Mesagerul de Sibiu

După cum ne-a declarat managerul spitalului, Dr. Ștefania Șerban, lucrările au fost finalizate în 6 luni, așa cum își propusese încă de la început.

Valoarea totală a investiției s-a ridicat la suma de peste 1.200.000 de lei. Potrivit managerului spitalului, lucrările au fost complexe deoarece în spitalul CF nu s-a mai investit nimic în ultimii 30 de ani, iar clădirea, foarte veche, se degradase vizibil.

Foto: Mesagerul de Sibiu

În Secția Medicală a cărei reabilitare a fost încheiată acum, a fost schimbat absolut tot. De la instalații electrice, de apă, canalizare, încălzire și sanitare, până la dușumele și mobilier. Au fost montate siteme moderne prin care pacienții pot apela la nevoie personalul medical, sistem wi-fi, și televizoare în fiecare salon.

Foto: Mesagerul de Sibiu

De altfel, imaginile puse la dispoziție de către conducerea spitalului, vorbesc de la sine despre starea în care era secția la începutul lucrărilor de renovare.

Foto: Spitalul CF Sibiu

Foto: Spitalul CF Sibiu

Video: Spitalul CF Sibiu

Investiția majoră de la secția Medicală vine după o altă investiție în cadrul căreia a fost renovată și reabilitată secția de chirurgie. Lucrările de acolo au durat tot o jumătate de an.

În prezent secția Medicală a Spitalului General CF dispune de 37 de paturi și are ca specializări boli interne, cardiologie, neurologie și diabet.

Foto: Mesagerul de Sibiu

Secția proaspăt renovată își va primi pacienții începând de luni, 3 iulie.

Foto: Spitalul CF Sibiu

„Lucrările nu se vor opri aici. În următorul an ele vor continua cu instalarea a două lifturi, pentru pacienți și pentru personal și un laborator complet de imagistică. Urmează de asemenea și renovarea și reabilitarea parterului clădirii spitalului și finalizarea lucrărilor la fațadă, iar într-un an de zile vrem să finalizăm toate lucrările” ne-a declarat Dr. Ștefania Șerban.

Foto: Mesagerul de Sibiu

Tot în termen de un an în curtea spitalului va fi fi ridicată și o capelă nouă. În prezent în curte a fost amplasat un mic paraclis care a fost sfințit astăzi, împreună cu secția Medicală, de un sobor de preoți.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*