FOTO, VIDEO: Imagini cu puternic impact emoțional! 23 de persoane au murit după ce rușii au bombardat un convoi

Cel puţin 23 de persoane au fost ucise şi 28 rănite într-un atac cu rachetă comis de forţele ruse şi care a lovit un convoi cu ucraineni care fugeau din orașul Zaporojie. ATENȚIE! URMEAZĂ IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL.

Cel puţin 23 de persoane au fost ucise şi 28 rănite într-un atac cu rachetă comis de forţele ruse şi care a lovit un convoi de vehicule ce transportau civili ucraineni în apropierea oraşului Zaporojie, din sudul Ucrainei, a anunţat guvernatorul regional Oleksandr Staruh, potrivit Reuters, citat de Monitorul de Cluj.

„Până acum, 23 de morţi şi 28 de răniţi. Toţi civili”, a scris Staruh pe aplicaţia Telegram.

Poliţia şi serviciul de ambulanţă s-au îndreptat rapid către locul unde convoiul a fost lovit. Ferestrele vehiculelor au fost sparte de suflu, vehiculele fiind pline cu lucrurile pasagerilor.

Într-un autoturism se aflau corpurile fără viaţă ale unei femei şi unui tânăr, iar în faţa acestei maşini era un microbuz în care alte două persoane au fost ucise în atac. Părţile laterale şi geamurile microbuzului erau distruse de şrapnel.

ATENȚIE! URMEAZĂ IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

O femeie care s-a prezentat drept Natalia a declarat că ea şi soţul său îşi vizitaseră copiii în Zaporojie. „Ne întorceam la mama mea, care are 90 de ani. Am reuşit să scăpăm. Este un miracol”, a mărturisit ea, stând alături de soţ lângă automobilul lor.

Rusia, care pe 24 februarie a invadat Ucraina în ceea ce ea numeşte „operaţiune militară specială”, neagă că acţiunile sale vizează în mod deliberat civilii, deşi atacurile sale au provocat distrugeri în oraşe ucrainene.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*