FOTO – VIDEO Elevii sibieni au revenit în bănci. La Gheorghe Lazăr, reîntâlnire emoționantă a profesoarei Carmen Iohannis cu elevii

Străzile Sibiului au fost pline în această dimineață de părinți și elevi grăbiți să ajungă la festivitățile de deschidere a noului an școlar.

Curtea Colegiului Gheorghe Lazăr din Sibiu s-a umplut de elevi și părinți veniți la festivitatea de descchidere a noului an școlar.

Cu câteva minute înainte de ora 10.00 pe trotuarul din fața școlii și-a făcut apariția Carmen Iohannis, care în acest an este dirigintă la o clasă a X-a.

Festivitatea a fost deschisă de căttre directorul Colegiului Gheorghe Lazăr, prof. Gabriel Negrea care li s-a adresat în primul rând celor mai mici elevi care azi au pășit pentru prima dată pe poarta prestigiosului liceu sibian, bobocii de clasa a V-a și clasa a IX-a.

După o scurtă slujbă religioasă, directorul le-a urat succes tuturor elevilor în noul an școlar, în special celor de clasa a XII-a care se pregătesc de bacalaureat.

Soția președintelui României, Carmen Iohannis a avut parte de o primire călduroasă din partea elevilor de clasa a X-a cărora le este dirigintă.

La finalul ceremoniei Carmen Iohannis le-a transmis un mesaj tuturor, părinți, elevi și profesori la început de an școlar.

Ceremonii asemănătoare au mai avut loc și în celelalte unități de învățământ din Sibiu.

Am putut să remarcăm în acest an că aceste ceremonii au fost mai scurte față de alți ani și de asemenea am remarcat absența politicienilor de la aceste festivități de la care în alți ani erau nelipsiți.

Foto/Video: Mesagerul de Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*