UPDATE. FOTO, VIDEO. Accident cu 7 victime între Cornățel și Daia! Un microbuz s-a răsturnat. Surpriză la volan

Un microbuz în care se erau 6 pasageri s-a răsturnat de dimineață pe drumul județean între localitățile Cornățel și Daia, județul Sibiu. Toate cele 7 persoane din microbuz au fost rănite.

Potrivit IPJ, în timp ce conducea un microbuz de transport persoane, în care se aflau 6 pasageri adulți, pe un tronson în curbă la dreapta, spre municipiul Sibiu, un bărbat a pierdut controlul direcției de deplasare și a părăsit șoseaua.

În urma evenimentului a rezultat rănirea tuturor celor 7 ocupanți ai microbuzului.

Testarea alcoolscopică a șoferului, un sibian în vârstă de 44 de ani, a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În zonă se circulă îngreunat, cercetările continuând în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

La fața locului intervin 3 echipaje SMURD, două de la Ambulanță, dar și alte autospeciale ale ISU Sibiu.

UPDATE ISU: În urma accidentului a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea din autoturism a 4 persoane. Celelalte 3 persoane care se aflau în microbuz în momentul accidentului s-au autoevacuat.

Echipajele de salvatori au acordat îngrijiri medicale pentru cele 7 persoane implicate în accident. Toate persoanele au fost transportate la UPU Sibiu: 6 persoane erau conștiente și aveau multiple traumatisme, o persoană inconștientă, aceasta fiind intubată la fața locului.

– 4 bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 65 de ani politraumatizați au fost transportați de echipajele SMURD.
– 2 persoane au fost preluate de echipajele SAJ.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*