FOTO Victorie sibiană în Campionatul Național de Raliuri

Echipajul sibian Sebastian Barbu – Bogdan Iancu a câștigat în weekend Raliul Argeșului, etapa a treia din Campionatul National de Raliuri Betano, și se înscrie în lupta pentru titlul național.

foto: facebook/Sebastian Barbu

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au luat startul, în acest weekend, la Raliul Argeșului, a treia etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano, și au reușit să se impună la finalul celor 9 probe speciale, cu o lungime de 130,5 kilometri. Echipajul sibian a câștigat 8 din cele nouă probe speciale și a terminat etapa pe prima poziție în clasamentul general FIA, clasamentul general Open și la clasa RC2, se arată într-un comunicat de presă.

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au început Raliul Argeșului în forță și după prima zi, în care au fost cei mai rapizi pe toate cele cinci probe speciale programate, și-au creat un avans de peste un minut față de următorul echipaj din clasament.

„Participarea noastră la această etapă a fost confirmată în ultimul moment pentru că nu avem încă un buget clar pentru acest sezon. Mi-am dorit mult să luăm startul aici pentru că îmi plac probele și după podiumul de anul trecut îmi doream să încerc să și câștig acest raliu. În prima zi totul a funcționat perfect și le mulțumesc lui Stefano și Barbu Alexandru pentru pregătirea mașinii înaintea acestei etape”, a spus Sebastian Barbu, după prima zi din Raliul Argeșului.

Duminică, în ultima zi a raliului, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au avut o abordare mai prudentă și au încercat să-și conserve avantajul obținut după prima zi. Echipajul sibian a fost cel mai rapid pe trei din cele patru probe speciale programate și a obținut prima victorie din acest sezon în Campionatul Național de Raliuri Betano.

Este o victorie care ne aduce în lupta pentru titlul național și asta este cel mai important. Nu puteam obține acest succes fără ajutorul întregii echipe și a partenerilor noștri cărora le mulțumesc pentru susținere și le dedic această primă victorie. Bogdan și-a făcut treaba foarte bine și am reușit să demonstrăm că putem fi rapizi pe orice fel de probe. Acum savurăm victoria, dar este clar că mai avem multe de făcut pentru a ne atinge obiectivele propuse pentru acest sezon”, a spus Sebastian Barbu, după succesul din Raliul Argeșului.

Echipajul sibian este susținut în sezonul 2022 de partenerii: Gorgandin, EGLO Romania, Naceleup.ro, Yiippi Mango Energy Drink, Geometrica Architects, P1, Mindsoft și Foerch Romania. (Dan GREAVU)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*