FOTO Vechea școală din Topârcea a fost transformată în Centru de servicii de zi pentru persoanele în vârstă (CP)

Vechea școală din Topârcea a devenit Centru de servicii de zi pentru persoanele în vârstă, după o investiție de aproximativ 4 milioane de lei, fonduri europene și de la bugetul de stat.

Foto: Consiliul Județean Sibiu
Construită în jurul anului 1800, vechea școală din Topârcea a primit o viață nouă prin finanțare europeană!
Printr-un proiect susținut de Uniunea Europeană (3 milioane lei), dar și de Primaria Orasului Ocna Sibiului (aproximativ 1 milion lei), clădirea fostei școli din Topârcea a fost transformată în Centru de servicii de zi pentru persoanele în vârstă, redevenind astfel un loc destinat comunității locale.
Veștile bune nu se opresc aici: primarul Claudiu Predescu a anunțat că, în curând, vârstnicii vor putea beneficia și de servicii de asistență la domiciliu, acest lucru fiind posibil tot prin fonduri europene.
Pentru locuitorii din această zonă, beneficiile investițiilor europene se simt deja în infrastructura de transport, drumurile județene 106 T (Ocna Sibiului – Topârcea – Luduș) și DJ 106B (Ocna Sibiului – Țapu) fiind modernizate de către Consiliul Județean Sibiu, cu finanțare din partea Uniunii Europene.
De asemenea, susținerea activității turistice în stațiunea Ocna Sibiului a fost făcută tot cu sprijin european, fiind reabilitate atât străzi, cât și infrastructura de agrement.
Felicitări echipei de la Primăria Orașului Ocna Sibiului și mulțumiri companiei ROMGAZ, care a contribuit la dotarea noului centru din Topârcea cu un microbuz destinat transportului seniorilor aflați în scaun rulant!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*