FOTO VANDALISM în Sibiu. Biciclete Sibiu Bike City cu cauciucuri tăiate

Bicicletele din stația de închiriere Sibiu Bike City de pe strada Țiglari, din zona Lacului Binder au fost vandalizate la câteva zile de la redeschiderea centrelor. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere, iar imaginile cu chipurile vandalilor vor ajunge la Poliție.

Foto: Primăria Municipiului Sibiu
Nu mai puțin 16 biciclete au fost găsite cu roțile tăiate. Fapta este cu atât mai șocantă cu cât s-a constatat că unele cauciucuri aveau tăieturi multiple.
Mai mult, în data de 10 aprilie a fost vandalizat și rastelul pentru biciclete amplasat în zona acestei stații Sibiu Bike City.
”Primăria Sibiu va repara bicicletele și rastelul, dar faptele nu vor rămâne nepedepsite. În 11 aprilie a fost transmisă Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu o plângere penală pentru identificarea acestor persoane, care vor suporta rigorile legii. De altfel, în cazul rastelului, Primăria Sibiu are deja imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă cu chipul făptașului. În prezent se lucrează și la culegerea imaginilor de pe camere cu vandalii care au tăiat cauciucurile bicicletelor”, spun reprezentanții Primăriei Sibiu.
Stația Sibiu Bike City din această locație a fost dezafectată temporar, până la repararea bicicletelor și prinderea făptașilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*