FOTO: Un șofer a intrat cu BMW-ul pe Transalpina și a rămas înzăpezit, deși drumul era închis

Deși circulația a fost închisă pe un sector din Transalpina duminică din cauza vremii extreme, un șofer de BMW a ignorat indicațiile polițiștilor și a intrat pe șosea, unde a și rămas înzăpezit.

Sursă: captură video – Plus Oltenia

Un bucureștean în vârstă de 39 de ani a ignorat indicațiile polițiștilor și a intrat pe „sectorul problemă” din Transalpina cu BMW-ul, unde s-a manifestat duminică un viscol puternic, iar vizibilitatea era aproape zero.

Această porțiune de drum era închisă circulației, iar polițiștii și CNAIR i-au avertizat pe șoferi să nu „forțeze intrarea” pe Transalpina, fiindcă pot să rămână înzăpeziți sau să-și pună viața în pericol.

Chiar asta s-a întâmplat cu șoferul bucureștean, care a rămas blocat cu mașină în zăpadă și a fost găsit de către polițiștii din orașul Novaci, scrie hotnews.ro, citat de Monitorul de Cluj.

Bărbatul a vrut să coboare din stațiunea Rânca:

„Date fiind condiţiile meteorologice nefavorabile, bărbatul nu a putut ajunge la destinaţia dorită, fiind transportat cu o autoutilitară destinată deszăpezirii, înapoi în staţiune”, anunţă Poliţia judeţeană Gorj.

Potrivit sursei citate, DRDP Craiova a dat publicității imagini cu drumarii care îl ceartă pe șofer pentru că nu a ascultat de oamenii legii. Drumarii ar mai fi spus și că din cauza lui ei își pun viața în pericol. Vezi video aici.

În urma acestui incident, șoferul s-a ales cu o amendă din partea polițiștilor în valoare de 1.160 de lei. De asemenea, permisul de conducere i-a fost suspendat pentru două luni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*