FOTO: Tânără plecată de ieri de acasă. Poliția o caută

Poliţiştii sibieni caută o tânără în vârstă de 19 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 19,30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 18,00, nepoata sa, MĂRUNȚELU ADELINA MILENA, în vârstă de 19 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din orașul Tălmaciu, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 45 – 50 de kg, ochi căprui, păr brunet, drept, de lungime medie.

La momentul plecării, tânăra ar fi purtat o bluză cu mânecă lungă de culoare gri, pantaloni de culoare neagră, cizme de culoare neagră.

Semne particulare: persoana în cauză prezintă cataractă congenitală la ambii ochi, strabism, semipareză la ambele picioare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această tânără sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*