FOTO: Surpriza făcută de către polițiști în Târgul Obor s-a lăsat cu amenzi grele

Polițiștii din Sibiu au organizat ieri o acțiune de prevenire și combatere a ilegalităților în Târgul Obor din municipiul Sibiu. Au verificat comercianții și autoturismele din zonă.

FOTO: IPJ Sibiu

La activități au luat parte polițiști de investigații criminale, de ordine publică, de investigare a criminalității economice, dar și luptători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Au fost verificați 37 de comercianți și au fost controlate 14 autoturisme.

În urma verificărilor efectuate 3 comercianți au fost sancționați  contravențional cu amenzi în valoare totală de 4.500 de lei pentru neutilizarea caselor de marcat, fiind confiscată și suma de 740 de lei, nefiscalizați.

De asemenea, polițiștii de investigare a criminalității economice au depistat 5 sibieni, o femeie și 4 bărbați, toți din municipiul Sibiu, în timp ce comercializau articole de îmbrăcăminte purtând însemnele unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute.

Pe numele celor 5 sibieni s-au deschis dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacere a unei mărci înregistrate, fiind indisponibilizate 246 de articole de îmbrăcăminte, în valoare totală de 24.600 de lei.

Polițiștii sibieni vor continua acțiunile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*