FOTO: Surprizele s-au ținut lanț! Ce au găsit polițiștii la perchezițiile de ieri

În continuarea cercetărilor pentru delapidare, acces ilegal la un sistem informatic, fals informatic, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, furt calificat și furt, mai multe persoane au fost reținute ieri.

FOTO: Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu – Poliția Municipiului Sibiu au efectuat  6 percheziții, în județele Sibiu și Argeș, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni.

În urma perchezițiilor efectuate, a fost ridicată suma de 42.000 de euro și au fost recuperate bunuri în valoare de 35.000 de euro.

Polițiștii sibieni au audiat 16 persoane, iar ca urmare a administrării probatoriului în cauză, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore față de 8 persoane, dintre care 7 bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 28 și 56 de ani, domiciliate în județele Sibiu și Argeș.

Cercetările în acest caz sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*