FOTO Șopa Forest Race, succes total la prima ediție

Clubul Sportiv Comunal 1599 Șelimbăr, cu sprijinul Primăriei Șelimbăr, a organizat ieri prima ediție a Șopa Forest Race. Întrecere de Cross și Mountain Bike, s-a bucurat de o participare numeroasă, cu mult, mult peste așteptări. Peste 350 de concurenți de toate vârstele.

foto: facebook/CSC SelimbarAu fost organizate întreceri în cadrul a 4 probe: cross (alergare) 8 km și trei la Mountain Bike împărțite pe trei categorii: 27 km, 13,5 km și MTB Junior. Cursele copiilor s-au desfășurat pe distanțele de 2,5 km (pentru 5-7 ani), 5 km (pentru 8-10 ani) și 7,5 km (11-13 ani)

Cartierul general a fost stabilit în zona Filigorii, iar întrecerile au avut loc pe trasee marcate de voluntari și reprezentanți ai Poliției Locale Șelimbăr în pădurea Șopa și împrejurul lacurilor Șopa.

Pe o vreme ideală de concurs, sute de participanți de toate vârstele, încurajați de pe margine de rude și prieteni, au creat o atmosferă minunată, succesul primei ediții fiind total.

Chiar dacă mai toți concurenții s-au bucurat de participare în regim de competiție, au fost și câștigători:

VEZI clasamentele finale pe fiecare probă în parte precum și clasamentul general

Toți participanții au primit medalii, iar primii clasați au primit premii din partea partenerilor evenimentului.

Organizarea unui eveniment de o asemenea complexitate a fost o premieră în comuna Șelimbăr, a transmis primarul Marius Grecu. „Mă bucur că astăzi am avut parte de oameni frumoși ca voi, să putem organiza acest frumos eveniment pe care mi-l doresc, și cred că vi-l doriți și voi, să fie unul de tradiție în Șelimbăr și să ajungem la cât mai multe etape. Vreau să vă mulțumesc vouă în primul rând pentru că datorită vouă s-a putut organiza acest eveniment”, a spus primarul Marius Grecu.

Șopa este una din zonele de interes ale Primăriei Șelimbăr, investițiile urmând să transforme locul într-un spațiu de recreere plăcut pentru comunitate. Felicitări organizatorilor și participanților!“, a transmis Primăria comunei Șelimbăr.

Prezentă la întreceri, alături de Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, deputatul Raluca Turcan a apreciat modul în care a fost amenajată zona de recreere, dar mai ales de „o zi extraordinară între prietenii dintr-o comunitate foarte dragă mie: Șelimbăr. Am participat ieri la ȘOPA FOREST RACE, prima ediție a unui eveniment care, judecând după succesul de acum, va deveni tradiție. Sute de înscriși la cros și la probele de mountain bike și alte sute de susținători ai acestora au animat pădurea Șopa, dovedindu-mi o dată în plus cât de inspirat a fost primarul Marius Grecu atunci când a decis, împreună cu echipa sa, amenajarea acestei zone de recreere.

Șelimbărenii, locuitorii tuturor satelor comunei, au privilegiul unei administrații performante care a înțeles contribuția educației, culturii și sportului la crearea unei comunități puternice.

Felicitări CSC 1500 Șelimbăr pentru organizare și Primăriei Șelimbăr pentru susținere!

Bravo, Șelimbăr!“, a transmis deputatul Raluca Turcan. (Articol de Dan GREAVU)

foto: facebook

Raluca Turcan a participat la întrecerea de MTB pe distanța de 13,5 km, cu numărul 277 de concurs. A terminat pe locul 43, cu timpul de 1 oră, 39 de minute și 34 de secunde. 

VIDEO – ȘOPA FOREST RACE, ediția I

Sursa foto din articol: facebook/CSC Șelimbăr

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*