FOTO Șofer cu permisul suspendat, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în stâlp. A băgat două persoane în spital

Un tânăr de 23 de ani din Cisnădie, cu permisul suspendat, a intrat cu autoturismul într-un stâlp de pe strada N. Teclu din Sibiu. Atât șoferul cât și cei doi pasageri au ajuns în spital.

Foto: ISU Sibiu

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident produs pe strada Nicolae Teclu din municipiul Sibiu.

”Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Teclu, stradă cu sens unic spre strada Constituției, în apropierea intersecției cu strada Săpunarilor, un bărbat a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp”, explică Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

La locul accidentului au ajuns imediat o autospecială de descarcerare, una de stingere și un echipaj SMURD,  dar și trei echipaje SAJ. ”S-a acționat pentru descarcerarea a două persoane. Acestea au fost preluate de echipajele SAJ”, a declarat Slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt în cadrul ISU Sibiu.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a celor doi pasageri, o tânără în vârstă de 19 ani, din Orlat și un sibian în vârstă de 53 de ani, toți trei fiind transportați la spital.

Polițiștii sibieni au stabilit că șoferul vinovat de producerea accidentului este un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Cisnădie, car are dreptul de a conduce SUSPENDAT.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*