FOTO: Președintele Regiunii Wielkopolska din Polonia a explorat cultura din județul Sibiu

În cadrul vizitei sale în județul Sibiu, președintele Regiunii Wielkopolska din Polonia, Marek Woźniak, a descoperit bogăția culturală a regiunii.

Foto: Consiliul Judetean Sibiu / Facebook 
O altă componentă a vizitei pe care președintele Regiunii Wielkopolska din Polonia, Marek Woźniak, a efectuat-o în județul Sibiu cu ocazia reuniunii externe a Comisiei COTER din Comitetul European al Regiunilor este cea culturală.
„După ce, alături de colegii din CoR, președintele Woźniak a cunoscut bune practici și politici implementate în Muzeul ASTRA cu sprijinul fondurilor europene și după ce a experimentat dansul popular, portul tradițional și specificul tradițiilor din comunitățile noastre prin intermediul Junilor Sibiului în cadrul activităților organizate în contextul reuniunii COTER, am avut ocazia de a prezenta domniei sale încă două instituții culturale din Sibiu: Biblioteca Județeană ASTRA și Muzeul Național Brukenthal. Totodată, alături de domnul Woźniak, am luat și „pulsul” cetății la debutul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu”, a spus Daniela Cimpean, președinta Consiliului Judetean Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*