FOTO Pârâul Rozbav a fost ecologizat de angajații Expertarom

Aproximativ 21 de angajați ai firmei sibiene Expertarom au ecologizat pârâul Rozbav. Acțiunea de ieri face parte dintr-o campanie mai amplă de ecologizări pe care firma le va desfășura pentru a marca Ziua Mondială a Apei.

Foto: Mesagerul de Sibiu

Încă de la primele ore ale dimineții, angajații Expertarom, care s-au oferit voluntar pentru această acțiune de ecologizare ”au luat cu asalt” pârâul Rozbav, ”înarmați” cu mănuși și saci de gunoi, pentru a curăța gunoialele aruncate pe maluri.

”Pentru acțiune s-au oferit voluntari 21 de colegi. Și este doar prima dintr-o campanie mai amplă de ecologizări pe care le vom desfășura în perioada următoare. Urmează să igienizăm și alte zone din Sibiu, printre care și Valea Săpunului. Toate aceste activități le desfășurăm cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, marcată în fiecare an în data de 22 martie. Însă noi vom continua să desfășurăm astfel de acțiuni periodic, și după această dată, în locațiile care ne vor fi indicate de cei de la Apele Române”, explică Laura Ștefan, din cadrul Expertarom Sibiu.

 

De peste 25 de ani Experarom este unul dintre cei mai importanți furnizori de arome, esenţe, extracte și ingrediente de gust pentru industria alimentară din România și din alte 30 de țări.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*