UPDATE. FOTO PANICA în Sibiu. Incendiu la un bloc pe strada Oștirii

ISU Sibiu a intervenit de urgență în municipiul Sibiu pe strada Oștirii pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care se manifesta cu degajări de fum de la subsolului unui bloc.

”La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, două echipaje SMURD și două autospeciale de primă intervenție.

Pentru siguranța cetățenilor au fost evacuați 30 de locatari din imobilul de 10 etaje. Un bărbat de aproximativ 40 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind ușor intoxicat cu fum, iar alte două persoane au suferit un atac de panică.

La acest moment incendiul a fost localizat la subsolul tehnic al imobilului. Intervenția este în desfășurare, voi reveni cu informații”, explică sg. Maj. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt în cadrul ISU Sibiu.

UPDATE. Incendiul s-a manifestat la o boxă din subsolul imobilului cu degajări mari de fum. Au ars diferite bunuri depozitate acolo, fiind afectată boxa, pe o suprafață de aproximativ 5 mp. Din cauza temperaturii ridicate a fost spartă principala țeavă de apă, subsolul fiind inundat (aproximativ 5 cm)

Pompierii au lichidat incendiul și au ventilat subsolul, holurile și casa scării din imobil. Un număr total de aproximativ 70 de persoane au fost evacuate preventiv.

Incendiul cauzat de explozia produsă de un amestec de vapori cu aerul.

Echipajele SMURD au acordat asistență medicală pentru un număr de 3 persoane. Un bărbat de 43 de ani a suferit arsuri pe mâini și pe față, fiind transportat la UPU Sibiu. Un bărbat de 46 de ani a fost ușor intoxicat cu fum, acuzând dureri în piept. A fost și el transportat la UPU Sibiu.
O femeie de 70 de ani a suferit un atac de panică, refuzând transportul la spital.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*