FOTO. Orașul Tălmaciu și-a premiat vârstnicii și campionii

Atmosferă de sărbătoare, astăzi, în Tălmaciu. În cadrul unei mese festive, Primăria orașului a premiat cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie și persoanele care au împlinit 80 de ani. Totodată au fost premiați și membrii echipei locale de popice din Tălmaciu, campioană națională, și sportivul tălmăcean Cristian Luca Cherăscu, campion național și balcanic la taekwondo.

”Acum, la sfârșit de an, am vrut să premiem excelența și să ne arătăm respectul față de vârstnicii noștri. De fapt, această recunoaștere a fost decisă printr-o Hotărâre de Consiliul Local din luna august, iar acum am organizat evenimentul într-un cadru festiv, care a constat într-o masa festivă și un spectacol artistic. Plus ceremonia de premiere propriu-zisă. Au fost premiate 40 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie, și 60 de consăteni care au împlinit frumoasa vârstă de 80 de ani. DE asemenea, ne-am arătat recunoaștetea și față de cei care au făcut cunoscut orașul nostrum a nivel national și nu numai: echipa locală de popice din Tălmaciu, campioană națională la acest sport, și sportivul tălmăcean Cristian Luca Cherăscu, campion național și balcanic la taekwondo”, e explicat Ioan Oancea, primarul orașului Tălmaciu.

 

 

În cadrul festivității de premiere, cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie și persoanele care au împlinit 80 de ani au primit și câte un premiu în bani, în valoare de 500 de lei, iar sportivul Cristian Luca Cherăscu, campion național și balcanic la taekwondo a primit suma de 3 500 de lei. Premiul primit de echipa de popice a fost împărțit înre toți cei 40 de membri.

Programul artistic a fost asigurat de Ansamblul tălmăcean ”Datina”, a cărui activitate este finanată de Primăria Tălmaciu, și de surorile Alexandra și georgiana Posa.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*