Foto. Opt incendii de vegetație și două incedii în gospodării în ultimele 24 de ore. Din păcate o casă a fost distrusă

În ultimele 24 de ore pompierii au intervenit la nu mai puțin de opt incendii de vegetație care au afectat aproximativ 26 de hectare de teren și patru hectare de litieră, la un incendiu de vegetație dar și la două incendii în gospodării.

Foto: ISU Sibiu

Pompierii Stației Agnita au intervenit ieri după-amiază, în localitatea Vecerd, cu două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată care s-a propagat la o anexă gospodărească și la o casă.

Focul a fost stins de pompieri, însă anexa de aproximativ 30 de mp și casa de aproximativ 40 mp nu au putut fi salvate. De asemenea, incendiul de vegetație a avut o suprafață de aproximativ 200 mp de teren. Nu au fost înregistrate victime.

Foto: ISU Sibiu

În jurul orei 01:00, pompierii sibieni au intervenit în localitatea Cisnădie, pe strada Cindrelului, pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la o casă de locuit.

La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autoscară, o autospecială de primă intervenție, un echipaj SMURD și SVSU Cisnădie cu propria autospecială de stingere.

Incendiul se manifesta la unul dintre pereții exteriori ai casei unde era o terasă, cu riscul de propagare la întregul acoperiș al locuinței. Acțiunea rapidă a pompierilor a limitat extinderea incendiului, astfel, a ars peretele exterior din lemn, pe o suprafață de aproximativ 30 mp și acoperișul terasei pe aproximativ 5 mp. Mansarda locuinței a fost inundată cu fum, însă a fost salvată de flăcări.

Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit produs la un cablu electric defect. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*