FOTO: Operațiune fulger pentru capturarea unui proxenet. A făcut 100.000 de euro

Polițiștii specializați în investigații criminale au reținut ieri un bărbat în vârstă de 44 de ani, domiciliat în Șelimbăr, bănuit de proxenetism.

Bărbatul, depistat în municipiul Sibiu, a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale Sibiu pentru audiere, iar în urma administrării probatoriului în cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu.

Polițiștii au stabilit că bărbatul, în perioada 2016-2020, ar fi racolat mai multe tinere din diferite județe din țară, pe care le-ar fi transportat în Austria unde le-ar fi determinat să întrețină raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani, informează IPJ Sibiu.

Tinerele ar fi practicat prostituția în diferite bordeluri din Austria, iar cea mai mare parte a sumelor de bani obținute le-ar fi trimis bărbatului reținut, prin intermediul unor companii de transferuri financiare, până în acest moment suma totală fiind estimată la 100.000 euro.

În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările în vederea identificării tuturor tinerelor racolate de către bărbatul de 44 de ani, precum și a stabilirii întregii activități infracționale a acestuia, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*