FOTO. O ambulanță a distrus mormintele dintr-un cimitir. Șoferul a uitat să tragă frâna de mână

O ambulanţă a Serviciului Judeţean Hunedoara, care nu fusese asigurată cu frâna de mână în timpul unei intervenţii la un caz din Deva, a plecat la vale de pe un deal şi s-a oprit într-un cimitir din apropiere.

Foto: buletindetimisoara.ro

O ambulanţă a Serviciului Judeţean Hunedoara, care nu fusese asigurată cu frâna de mână în timpul unei intervenţii la un caz din Deva, a plecat la vale de pe un deal şi s-a oprit într-un cimitir din apropiere, unde a distrus gardul şi câteva monumente funerare.

Incidentul a avut loc din cauză că şoferul autovehiculului nu a luat toate măsurile pentru asigurarea maşinii, iar la un moment dat aceasta a plecat singură de pe coama dealului unde fusese parcată de ambulanţier.

„Echipajul a intervenit la o solicitare venită din partea unei femei, care locuieşte în apropierea cimitirului. A fost o greşeală din partea ambulanţierului, care nu a asigurat ambulanţa. Aceasta a plecat singură şi s-a oprit în gardul cimitirului din apropiere. Din păcate, au fost distruse mai multe morminte, gardul cimitirului şi ambulanţa”, a declarat, vineri, pentru agerpres, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu, citează Monitorul de Cluj.

El a arătat că şoferul ambulanţei a fost audiat şi că o comisie de anchetă internă va analiza cazul, după care va dispune măsurile administrative care se impun în acest caz. Maşina, care suferit mai multe avarii, a fost trimisă la un service autorizat pentru evaluare şi reparaţiile necesare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*