FOTO: Mesajul vicepreședintelui Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca, către pompieri, la ceas aniversar

„Salvarea vieților omenești și a bunurilor este misiunea cea mai de preț care îi ghidează pe pompieri în cariera lor. Iar de-a lungul anilor pompierii sibieni au demonstrat prin intervențiile lor acest lucru și s-au implicat atunci când a fost nevoie de ei în misiunile din afara granițelor țării”- transmite pe Facebook Consiliul Județean Sibiu.
Foto: Consiliul Județean
Astăzi, în Piața Mare a Sibiului au fost marcați 175 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii printr-un ceremonial militar la care a participat vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca.
„Consiliul Județean Sibiu este un partener al dumneavoastră, iar orice investiție în instituția dumneavoastră este o investiție în beneficiul locuitorilor județului Sibiu atunci când au nevoie de dumneavoastră. Vă mulțumim pentru devotamentul cu care vă îndepliniți misiunile, care uneori duce până la sacrificiu și vă dorim să rămâneți la fel de puternici și implicați în tot ceea ce faceți. La mulți ani, tuturor pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru!”, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*