FOTO. Mărțișoare menite să aducă primăvară în suflete, de la Crucea Roșie Sibiu

Crucea Roșie Sibiu a început, și anul acesta, să se pregătească pentru primăvară, la Atelierul de Creație, cu zeci de modele de mărțișoare caritabile.
„Toate sunt lucrate manul de voluntarii noștri seniori, dar și de voluntari mai tineri și pe lângă ajutorul financiar pentru filiala noastră, realizarea lor constituie o mare bucurie de întălnire și ore întregi de terapaie prin artă pentru pensionarii noștri.
De ani de zile, pe data de 1 martie, livrăm sute de mărțișoare caritabile către multe companii din Sibiu cărora le mulțumim pe această cale că astfel ne sprijină acitivtatea umanitară.
Vom fi prezenți și pe Nicolae Bălcescu în preajmă de 1 martie dar pentru cei care doresc să comande din timp, canități mai mari pentru angajate, colaboratoare sau pur și simplu pentru  doamnele și domnișoarele dragi, îi invităm să ne contacteze la sediul nostru din str Nicolae Bălcescu nr 6  unde pot vedea și modele care deja sunt gata.
Suntem la birou zilnic, între orele 9 – 15. Prin email la sibiu@crucearosie.ro sau telefonic la 0741 118 975. Mulțumim și vă așteptăm cu bucurie la mărțișoare caritabile”, transmite Raluca Morar, director Crucea Roșie Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*