Foto. Magia Sărbătorilor de Iarnă a început la Cisnădie

În Ajun de Moș Nicolae, orașul Cisnădie a fost cuprins de o atmosferă plină de bucurie și magie, în timp ce cisnădienii au asistat la evenimentul mult așteptat al aprinderii luminilor de Crăciun.

Foto: Primăria orașului Cisnădie

Într-o ceremonie specială desfășurată în centrul orașului, comunitatea s-a adunat pentru a marca începutul oficial al sezonului sărbătorilor de iarnă.

Foto: Primăria orașului Cisnădie

Seara a fost încununată de un spectacol captivant oferit de talentații copii ai comunității care au creat o atmosferă de basm, aducând magia sărbătorilor în inimile celor prezenți la eveniment. Micile talente au impresionat spectatorii cu dansuri și colinde tradiționale interpretate cu pasiune și voie bună, aducând un plus de căldură și magie evenimentului festiv.

Foto: Primăria orașului Cisnădie

Într-o tradiție plină de căldură și bucurie, din clădirea Primăriei orașului Cisnădie au coborât din nou mai mulți Moși care au împărțit daruri celor mici.

Foto: Primăria orașului Cisnădie

„Dansul lor aduce un plus de căldură și culoare în această perioadă specială a anului. Copiii noștrii ne amintesc de bucuria simplă și de sărbătorile autentice. Sunt inimile și zâmbetele lor care fac sărbătorile noastre cu adevărat speciale.” A spus Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*