FOTO. Măcel pe A1! Doi tineri își pierd viața într-o coliziune

Un accident rutier deosebit de grav s-a produs noaptea trecută pe autostrada A1, la km. 225, în zona de legătură între A1 și DN 7. Un tânăr în vârstă de 22 de ani, fără permis de conducere, a intrat pe contrasens și a izbit frontal un tir condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani. Conducătorul autoutilitarei și pasagerul său, un tânăr de 20 de ani, ambii din județul Hunedoara, au decedat în urma impactului.

FOTO: ISU Sibiu

Potrivit informațiilor preliminare, un bărbat în vârstă de 22 de ani, care nu deținea permis de conducere, conducea o autoutilitară către Vâlcea când a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu tir condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani din județul Alba.

Din primele investigații a rezultat faptul că, în timp ce conducea o autoutilitară spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, un bărbat a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu tir, condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Alba„, a informat Poliția.

Din păcate, conducătorul autoutilitarei și pasagerul său, un tânăr de 20 de ani, ambii din județul Hunedoara, au pierdut viața în urma impactului.

La sosirea forțelor două victime erau încarcerate. Un bărbat, șoferul autoutilitarei, a fost descarcerat, fiind inconștient, în stop cardio-respirator. Din nefericire, în urma manevrelor de resuscitare bărbatul nu a răspuns acestora, astfel medicul a declarat decesul său. Pasagerul autoutilitarei prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarându-l decedat la locul accidentului”, au spus cei de la ISU.

Autoritățile au deviat traficul rutier de pe A1, între km. 224+700 (Boița) și km. 238 (Mohu), pe DN 1/DN 7.

Traficul a revenit la normal în jurul orei 05,30.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*