FOTO: Individ PERICULOS, urmărit în Germania, prins la Sibiu. Surpriza polițiștilor în locuința acestuia

Ieri, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au depistat, într-o locuință din municipiul Sibiu, un sibian în vârstă de 31 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis la data de 07.09.2022, un mandat european de arestare, pentru violare de domiciliu și tâlhărie calificată.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, unde a fost prezentată prin videoconferință procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, acesta dispunând măsura reținerii pentru 24 în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Sibiu.

Totodată, în imobil, polițiștii au identificat o tânără de 17 ani,  cetățean german, în urma verificărilor fiind stabilit faptul că aceasta figurează ca dispărută de pe teritoriul Germaniei.

Tânăra le-a declarat polițiștilor de la investigații criminale că pe întreaga perioadă a șederii pe teritoriul României nu a fost agresată fizic și nu a fost victima niciunei infracțiuni. Ulterior verificărilor, minora a fost predată unui reprezentant D.G.A.S.P.C Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*