UPDATE: FOTO: INCIDENT GRAV! Un motodeltaplan s-a prăbușit

Un motodeltaplan s-a prăbușit în urmă cu câteva minute, la ieșire din Șelimbăr spre Bungard.

ISU intervine cu două echipaje SMURD,dintre care unul cu medic și o autospecială de stingere.

Aici, un motodeltaplan s-a prăbușit.

La locul intervenției se deplasează și elicopterul SMURD al ISU Mureș.

Din primele informații sunt implicate două persoane conștiente.

Cei doi bărbați care se aflau în motodeltaplan au primit îngrijiri medicale la fața locului și sunt transportați la UPU Sibiu de către echipajele SMURD. Un bărbat de 69 de ani a suferit o fractură la picior și traumatism cranio-cerebral, iar altul, de 28 de ani, este politraumatizat. Elicopterul SMURD nu mai intervine.

 

UPDATE 2, IPJ: Astăzi, în jurul orei 14:00, printr-un apel 112, polițiștii Biroului Județean de Poliție Tranporturi Sibiu au fost sesizați despre producerea unui accident cu un motodeltaplan, în zona localității Șelimbăr.

Polițiști din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi, polițiști din cadrul I.P.J. Sibiu și jandarmi din cadrul I.J.J. Sibiu s-au deplasat la locul indicat, iar din primele cercetări, se pare că, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma anchetei, un motodeltaplan în care se aflau doi bărbați, în vârstă de 28, respectiv 69 de ani, a căzut pe un câmp din zona localității Șelimbăr, lângă autostrada A1.

Cei doi bărbați au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În continuare sunt efectuate cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, urmând a fi stabilite circumstanțele în care s-a produs evenimentul și încadrarea juridică a faptei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*