FOTO: Începutul de săptămână părea normal pentru o familie din Bârghiș. S-a transformat dintr-o clipă în alta în panică

O nouă misiune și încă o viață salvată de către pompierii militari ai Stației Agnita. Un geamăt parcă surd din depărtare a atras atenția unuia dintre membrii familiei care, mergând spre zona din care se auzea zgomotul, a găsit un cal istovit de puteri, căzut într-o fântână ce ii acoperea întregul corp. Vizibil rănit și în mare pericol, calul se zbătea cu ultimele puteri pentru a se elibera din fântână ce îi strângea corpul.

Alertați, pompierii Stației Agnita au ajuns în cel mai scurt timp, la locul evenimentului.

10 salvatori cu autospeciale de stingere și o autospecială SMURD din cadrul Stației Agnita au evaluat situația existentă și au decis să intervină pentru spargerea marginilor din beton ale fântânii și extragerea pământului din jurul acesteia.

Sprijiniți de membrii SVSU Bârghiș cu un buldoexcavator, cu toții au contribuit la extragerea în siguranță a animalului și predarea acestuia către veterinar pentru evaluarea medicală.

Bucuria misiunii îndeplinite a fost cu atât mai mare cu cât norocosul animal este complet sănătos, iar stăpânii acestuia, recunoscători salvatorilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*