FOTO. Ei sunt EROII zilei de azi

Incendiul de astăzi la hala din zona industrială Vest a pus pe jar întreg orașul mai ales că s-a emis mesaj RO-Alert.

O hală plină de deșeuri a ars în totalitate, iar fumul a putut fi văzut din tot orașul. Pompierii trimiși la intervenție au știut de la început că nu vor avea o misiune ușoară.

„Un nor de fum dens care se vedea de la depărtare, a fost primul semnal că avem de-a face cu un incendiu destul de puternic.

O mobilizare promptă a făcut ca pompierii să stingă rapid incendiul, pentru a nu se propaga la întregul depozit de deșeuri.

Peste 40 de pompieri cu trei autospeciale de stingere, două autoscări, o autocisternă, două echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare și două de primă intervenție, au fost mobilizați la fața locului.

Incendiul cauzat de un scurtcircuit electric produs la un utilaj din interiorul halei, a afectat hala în întregime, pe o suprafață de aproximativ 500 mp. Din fericire nu au fost victime și nici persoane asistate medical.

Ne mândrim cu pompierii sibieni, iar astăzi îi felicităm pe toți pentru mobilizarea exemplară și intervenția promptă de care au dat dovadă!” au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Foto: ISU Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*