FOTO: IMOBILIZATĂ după o ceartă în sârmele de rufe la un etaj inferior

ISU Sibiu a intervenit pe strada Brukenthal din Avrig, pentru a salva o persoană căzută de la etajul 3 al unui imobil și rămasă imobilizată în sârmele de rufe situate la etajul 2 al imobilului.

FOTO: ISU Sibiu

Femeia în vârstă de 22 de ani a fost salvată de pompieri și predată echipajului SMURD sosit la fața locului pentru îngrijiri medicale.

Femeia a fost transportată la UPU Sibiu conștientă cu o ușoară hipotermie și un traumatism cranio-cerebral.

IPJ: Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig și un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Avrig au intervenit pentru aplanarea unei stări conflictuale între doi soți din orașul Avrig.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că, în cursul acestei zile, între cei doi soți ar fi izbucnit un conflict, femeia în vârstă de 22 de ani încercând să iasă din apartamentul situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe prin exteriorul balconului, cu intenția de a se refugia într-unul dintre apartamentele de la etajele inferioare.

Întrucât femeia s-a blocat în exteriorul apartamentului situat la etajul 2, la fața locului a fost solicitată intervenția pompierilor și a unui echipaj medical din cadrul ISU Sibiu, femeia fiind salvată și transportată la spital.

Soțul acesteia, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost identificat de polițiști în interiorul apartamentului în care locuiesc cei doi.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*