FOTO: Exercițiu de amploare. Mai multe victime surprinse într-un incendiu

Antrenarea și prevenția sunt elemente cheie care pot face diferența în orice situație de urgență. Pentru a putea oferi mereu comunității sibiene siguranță și pentru a răspunde cât mai prompt și profesionist la solicitările cetățenilor, astăzi ISU a desfășurat un exercițiu de amploare la principalul operator de transport public din municipiul Sibiu.
FOTO: ISU Sibiu
Scenariul pus în aplicare a simulat un incendiu produs la stația de alimentare cu gaz comprimat din incinta operatorului economic, în care au fost surprinse mai multe victime.
Importanța acestor exerciții nu poate fi subestimată, întrucât contribuie nu doar la pregătirea pompierilor ci și la reacția comunității în fața unor situații de urgență. De la îmbunătățirea modului de intervenție, la acordarea de asistență medicală victimelor și până la implementarea de măsuri menite să minimizeze impactul asupra mediului și al patrimoniului, sunt aspecte care se urmăresc și se perfecționează permanent.
„Vom continua să ne pregătim constant pentru a ne asigura că suntem pregătiți să gestionam cu succes orice situație de urgență care ar putea apărea. Siguranța comunității noastre este o prioritate absolută pentru noi, iar prin astfel de exerciții facem pași importanți în asigurarea acesteia”, transmite ISU.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*