FOTO. Dialog Mircea Dorin Crețu – sindicat din educație

Astăzi, la sediul Instituției Prefectului – Județul Sibiu, a avut loc o acțiune de protest a reprezentanților Sindicatului Învățământului Preuniversitar Județul Sibiu, ca urmare a nemulțumirilor privind finanțarea sistemului educațional, aplicarea integrală a dispozițiilor Legii cadru a salarizării personalului plătit din fonduri publice și acordarea majorărilor salariale în sistemul de învățământ.

Foto: Prefectura Sibiu

Prefectul județului Sibiu, Mircea Dorin Crețu, i-a invitat pe reprezentanții S.I.P. Sibiu la dialog.

Pe această cale, i-a asigurat că în urma ședinței Comisiei de Dialog Social din data de 16 martie 2023, la care au fost prezenți și membrii Sindicatului Învățământului Preuniversitar Județul Sibiu, revendicările  au fost trimise către Guvernul României exact în aceiași zi.

La finalul întâlnirii, prefectul i-a asigurat pe membrii reprezentanți că solicitările lor vor fi transmise Guvernului României, dar și de colaborarea sa în tot ceea ce privește dialogul și i-a asigurat de întregul său sprijin.

În încheiere Leonard Stancu i-a mulțumit prefectului, conform unui comunicat transmis de Prefectură: ”Vă mulțumim pentru solicitudinea dumneavoastră și sperăm să ne sprijiniți și de acum încolo!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*