FOTO Cresc noi campioni la natație. Sibieni medaliați la Cupa Flykick 2024!

Micii înotători de la ACS All 4 Sport Sibiu au impresionat din nou, în weekend, la Cupa Flykick de la Baia Mare, competiție internațională de natație, cu peste 550 de participanți din 31 de cluburi. Au cucerit nu mai puțin de 22 de medalii, dintre care 3 de aur, 11 de argint și 8 de bronz, cele mai bune performanțe fiind realizate de Maria Bulboacă Negrean (11 ani), cu 3 locuri întâi și un loc secund și Sofia Țichindelean (14 ani), cu 3 medalii de argint și 4 de bronz.

ACS All 4 Sport Sibiu a deplasat la Baia Mare un lot format din 15 sportivi cu vârste între 8-14 ani: Crista Beldiman, Ivana Rusu, Maria Bulboacă Negrean, Sofia Peter, Sofia Țichindelean, Bianca Jalbă, Teodor Udila, Cezar Lupu, Paul Munteanu, Matei Bulboacă Negrean, Sebastian Stir, Eduard Țichindelean, Patric Briciu, Cristian Palamariuc și Roberto Nan. „Tinerii noștri sportivi au avut evoluții foarte bune, cu îmbunătățiri personale ale timpilor extraordinare”, a transmis antrenorul Stelian Roșca, fost campion național, întors de puțin timp în orașul natal pentru a crește sportivi de performanță.

Iată performanțele tinerilor sportivi sibieni:

1) Bulboacă Negrean Maria (11 ani) – 3 locuri 1 și 1 loc 2

2) Țichindelean Sofia (14 ani) – 3 locuri 2 și 4 locuri 3

3) Nan Roberto (13 ani) – 1 loc 2 și 1 loc 3

4) Rusu Ivana (9 ani) – 1 loc 2 și 1 loc 3

5) Munteanu Paul (8 ani) – 2 locuri 2

6) Stir Sebastian (9 ani) – 2 locuri  3

7) Jalba Bianca(13 ani) – 1 loc 2

8) Peter Sofia (13 ani) – 1 loc 2

9) Palamariuc Cristian – 1 loc 2

Mulțumiri sponsorilor noștri: Pelleterie Fiorentine, GLS, Fundatia Con-A, Paspartu Design Srl, Medical Grup, Dalocris, CRAISS. De asemenea mulțumiri și părinților pentru sprijinul acordat în tot ceea ce înseamnă progresul în acest sport a copiilor lor.”, a arătat Stelian Roșca.

O acțiune cofinanțată prin agenda sport a Consiliul Județean Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*