FOTO: Contract important semnat de oficialii Apă Canal Sibiu

Ieri, oficialii Apă Canal Sibiu au  semnat contractul de servicii  ”Asistentă tehnică pentru managementul proiectului și supervizarea execuției lucrărilor din cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județele Sibiu și Brașov, în perioada 2014 – 2020.

FOTO: Apă Canal

Acesta a fost parafat între APĂ CANAL SIBIU S.A. în calitate de achizitor  și Asocierea HILL INTERNATIONAL(BUCHAREST) S.R.L. – SAFEGE SAS – SC Proiect Consulting SRL – HILL INTERNATIONAL N.V., prin lider de asociere HILL INTERNATIONAL(BUCHAREST) S.R.L., în calitate de Prestator.

Achiziția are o valoare de 37.725.042,86 lei (fără TVA) si o durată de execuție de 88 luni de la data prevăzută în  ordinul administrativ de începere emis de achizitor.

Obiectul principal al contractului îl reprezintă supervizarea lucrărilor prevăzute în contractele de lucrări componente ale „PROIECTULUI REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ŞI APĂ UZATĂ ÎN JUDEŢELE SIBIU ŞI BRASOV, ÎN PERIOADA 2014-2020”.

În cadrul acestui contract sunt cuprinse și alte activități, pe lângă serviciile de supervizare a lucrărilor, respectiv realizarea modelelor hidraulice pentru rețelele de apă și canalizare din Municipiul Sibiu, comuna Șelimbăr, Municipiul Făgăraș și orașul Cisnădie, realizarea unui studiu privind agresivitatea apei brute din diferite surse utilizate de Beneficiar, actualizarea Master  Plan-ului , achiziția unor echipamente folosite pentru modelarea hidraulică(dronă, pluviometre, debitmetre) și implementarea planului de publicitate la nivelul întregului Proiect.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*